Novosti u Fortress Apartmanima


Fortres apartmani, Novi Sad
Mi u Fortress Apartmanima imamo stav da želimo da pružimo našim gostima ono što bi mi želeli da imamo na raspolaganju kada posećujemo apartmane u Srbiji ili inostranstvu. Priznajemo, većinu ideja i inovacija u apartmanima smo prekopirali iz apartamana u Austriji, Mađarskoj i Grčkoj, a dosta ideja je proisteklo iz listanja magazina. Neke ideje su se same nametnule, kao što je dodavanje pribora za čišćenje cipela pošto se grupa gostiju vratila sa Fruške gore posle kiše. Možete zamisliti na čega im je ličila obuća…

Pre par meseci smo postavili nove LCD televizore u sve apartmane kao bi Vaš boravak učinili još prijatnijim. Televizori su priključeni na kablovsku i naravno svaki apartman može da bira svoje kanale nezavisno od drugih apartmana.

Nove ‘kućne’ papuče i bade mantili su još jedan od detalja dodati zarad Vaše udobnosti dok boravite u Fortress Apartmanima.


komentari gostiju, Fortres apartmani, Novi sadMolimo Vas da nam kažete sve što mislite da je uredu i sve što mislite da nedostaje za prijatniji boravak u apartmanima. Vaše preporuke su doprinele da dostignemo savršene kritike kod Booking.com kao najveće svetske stranice za iznajmljivanje apartmana. Što je najvažnije, Vaši komentari i osmesi prilikom odlaska iz apartmana kazuju više nego što iko može napisati…

Srdačno Vaši,  Fortress apartmani Novi Sad!

komentari i utisci gostiju, Fortress apartmani, Novi Sad

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!