Prošlost, sadašnjost i budućnostProšle su tri godine od kada su Fortress Apartmani Novi Sad otvoreni. Od tada, konstantno investiramo u nove, lepše i funkcionalnije sitnice kako bi Vaš boravak učinili prijatnijim i uz bolji komfort.

Dvorište je kompletno sredjeno, mnogo je zelenije sa dosta novog cveća i ukrasnog zelenila. Nova baštenska garnitura sa stolom i stolicama je spremna za prve lepe prolećnje dane, a i nova česma u dvorištu je završena. Dvorište je potpuno preuređeno, tako da je sada popločano starim ciglama, nova terasa je sagrađena i novi baštenski nameštaj je sada na mestu.

Unutrašnjost apartmana smo do sada farbali četiri puta, a dodali smo i veliki broj sitnica u apartmane kako bi Vaš boravak učinili prijatnijim. Sada svaki apartman ima frižider, šporet i sudove. Nove slike dekorišu zidove apartmana, a sada je i WiFi Internet u svakoj sobi. Pored toga ubacili smo i nove držače za peškire u kupatila i radni sto sa lampom je sada u svakoj dnevnoj sobi.

Svi apartmani su klimatizovani. Slušali smo Vaše sugestije u poslednje tri godine i sada sa ponosom prikazujemo novo lice Fortress Apartmana. U proleće 2013 ćemo obezbediti i četiri nova bicikla kako bi mogli da uživate obilezeći Novi Sad, a spremamo još iznenađenja koje će Vaš boravak u Fortress Apartmanima učiniti još prijatnijim :)

komentari gostiju, Fortres apartmani, Novi sadUkoliko tražite privatan smeštaj u Novom Sadu slobodno nam se javite. Najbolje je preko Kontakt Formulara na sajtu, a nas možete pozvati i telefonom.

Ako ste posetili Fortress Apartmane molimo Vas da nam pošaljete komentar. Bez ustručavanja molimo, mi i kritike primamo kao savet za unapređenje usluga za naš privatan smeštaj. Vaši saveti i kritike su nam pomogli da dostignemo četiri zvezde, a takav privatan smeštaj u Novom Sadu je uvek tražen.

Srdačno Vaši,  Fortress apartmani Novi Sad!

komentari i utisci gostiju, Fortress apartmani, Novi Sad

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!