EXIT Festival 2013 – Iznajmljeni svi apartmani


Dragi gosti i posetioci sajta, želimo samo da Vam javimo da su sva četiri apartmana iznajmljena za EXIT Festival u 2013-oj godini. Naš gost od pre dve godine je odlučio da sve apartmane rezerviše na vreme, jer ovaj put dolazi sa više prijatelja.

We had a really nice time at Fortress Apartments. The apartments are located at the historical part of the town, literally next to the fortress! The location was supeb, secure parking, spacious room, free wifi, very comfortable beds. Definitely recommended. The staff also speak english.
- Frantisek - Praha, Czech Republic


Ako Vam je potreban smeštaj za vreme EXIT-a, slobodno nam se javite da Vam preporučimo neke apartmane od naših prijatelja i saradnika


komentari gostiju, Fortres apartmani, Novi sad
Ukoliko tražite privatan smeštaj u Novom Sadu slobodno nam se javite. Najbolje je preko Kontakt Formulara na sajtu, a nas možete pozvati i telefonom.
 
Ako ste posetili Fortress Apartmane molimo Vas da nam pošaljete komentar. Bez ustručavanja molimo, mi i kritike primamo kao savet za unapređenje usluga za naš privatan smeštaj. Vaši saveti i kritike su nam pomogli da dostignemo četiri zvezde, a takav privatan smeštaj u Novom Sadu je uvek tražen.

Srdačno Vaši,  Fortress apartmani Novi Sad!

komentari i utisci gostiju, Fortress apartmani, Novi Sad

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!