Novo lice Fortress Apartmana Novi Sad


 Fortres apartmani, Novi Sad
Posle kraće pauze Fortress Apartmani Novi Sad su dobili novu prezentaciju kako bi Vam olakšali rezervaciju i poboljšali web iskustvo.

Budite strpljivi još koji dan jer ova nova stranica se radi danonoćno tako da pored apartmana pružićemo Vam i mnogo dodatnih informacija o Novom Sadu, proverenim mestima za dobar provod, lepim restoranima sa odličnom Vojvođanskom kuhinjom i još mnogo toga.
Srdačno Vaši, Zorica i Saša

Adresa Fortress Apartmana Novi Sad: Lisinskog br. 4, Petrovaradin Geografska širina: 45.255212 Geografska dužina: 19.861763 Recepcija:  +381 21 439 340 Mobilni:   +381 63 439 340 Email: info@fortressapartmani.com
komentari gostiju, Fortres apartmani, Novi sad
Ukoliko tražite privatan smeštaj u Novom Sadu slobodno nam se javite. Najbolje je preko Kontakt Formulara na sajtu, a nas možete pozvati i telefonom.

Ako ste posetili Fortress Apartmane molimo Vas da nam pošaljete komentar. Bez ustručavanja molimo, mi i kritike primamo kao savet za unapređenje usluga za naš privatan smeštaj. Vaši saveti i kritike su nam pomogli da dostignemo četiri zvezde, a takav privatan smeštaj u Novom Sadu je uvek tražen.

Srdačno Vaši,  Fortress apartmani Novi Sad!

komentari i utisci gostiju, Fortress apartmani, Novi Sad

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!