Fortress Apartmani od sada sa četiri zvezdice


Nakon izvršene nove kategorizacije naših apartmana od strane nadležnih institucija, našem privatnom smeštaju je pridodata još jedna zvezdica.

Fortres apartmani, Novi Sad

Rang Fortress Apartmana i na booking.com je konstantno u samom vrhu. Naši gosti su prezadovoljni svim aspektima koje apartmani pružaju i uslugom. Veliki broj gostiju se vraća u Fortress Apartmane jer za njih je to najbolji smeštaj u Novom Sadu uz veoma prihvatljivu cenu.


komentari gostiju, Fortres apartmani, Novi sadMolimo Vas da nam kažete sve što mislite da je uredu i sve što mislite da nedostaje za prijatniji boravak u apartmanima. Vaše preporuke su doprinele da dostignemo savršene kritike kod Booking.com kao najveće svetske stranice za iznajmljivanje apartmana. Što je najvažnije, Vaši komentari i osmesi prilikom odlaska iz apartmana kazuju više nego što iko može napisati…

Srdačno Vaši,  Fortress apartmani Novi Sad!

komentari i utisci gostiju, Fortress apartmani, Novi Sad

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!