Dodatne usluge u Fortress Apartmanima


Fortress Apartmani, Novi Sad svojim gostima obezbeđuju uz redovne usluge i dodatne usluge koje se doplaćuju, u cilju što  prijatnijeg boravaka u našim apartmanima.

Doručkujte u svom apartmanu ili na dvorištu ispod krošnje stogodišnjeg drveta
Usluga pranja veša
Usluga peglanja
Usluga prevoza
Usluga prevoza od/do aerodroma

komentari gostiju, Fortres apartmani, Novi sadMolimo Vas da nam kažete sve što mislite da je uredu i sve što mislite da nedostaje za prijatniji boravak u apartmanima. Vaše preporuke su doprinele da dostignemo savršene kritike kod Booking.com kao najveće svetske stranice za iznajmljivanje apartmana. Što je najvažnije, Vaši komentari i osmesi prilikom odlaska iz apartmana kazuju više nego što iko može napisati…

Srdačno Vaši,  Fortress apartmani Novi Sad!

komentari i utisci gostiju, Fortress apartmani, Novi Sad

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!